Dé baggerpomp

Die tegen een stootje kan, zonder enige angst voor grove vervuiling!

Met deze baggerpomp is het mogelijk om watergangen uit te diepen en de bagger te verspreiden of direct in een tankwagen te pompen.  De bagger kan ook door middel van een pijpleiding over een afstand tot wel enkele kilometers ver pompen naar een opslag of depot.

De PD3000 powerdredging pomp kan snel watergangen opschonen. Alle vervuiling zoals takken, liezen, zoden, waterplanten e.d. wat door de pomp gaat wordt minuscuul verkleind, wat een groot voordeel heeft voor een snel herstel van flora en fauna.

Deze pomp kan bagger zeer dik verpompen, zonder de bodem te beschadigen. Deze pomp is niet bang voor vervuiling zoals bijvoorbeeld takken of een keer een stuk steen. Door het gepatenteerde pompsysteem is deze uniek om in te zetten bij kleine én grootschalige baggerwerken. Deze pomp kan tot wel 47% droge stof verpompen met een capaciteit van wel 600 m3 per uur afhankelijk van het te verpompen materiaal en andere omstandigheden.

Met deze pomp is een grote capaciteit, ofwel pompvolume in alle omstandigheden, haalbaar. Ook is het mogelijk om de pomp te monteren aan een minigraver voor smalle paden of watergangen.

Een graafmachine leent zich uitstekend als aandrijving van de powerdredging pomp. De extra functie van deze machines kunnen aangepast worden om een zo hoog mogelijk rendement te verkrijgen. Ook kunnen we  deze functie uitrusten met een power auto schakeling voor duurzaamheid en wat een lange levensduur waarborgt.

De powerdredging pomp is tegelijkertijd met zijn baggerafvoer leiding in enkele minuten te (de)monteren.

Technische gegevens:
Merk: Powerdredging
Type: PD3000
Grootte van uitlaat: 8″
Benodigd aantal liters (op extra functie van graafmachines): 160 t/m 220 ltr
Werkdruk hydraulisch systeem: 280 t/m 350 bar

Made in Holland by BMS bv
There is a patent on the powerdredging pump.

*BMS bv is naast importeur van Sunward machines ook producent en leverancier van de powerdredging pompen.

div-21042010-015_800x600
div-21042010-013_800x600

Bekijk hier onze grondverzetmachines:

Typ een zoekwoord en druk op enter